Skip to main content

100% natuurlijke Goud complex gezichtsserum 25ml

12.95

De Goud complex gezichtsserum heeft een sterke anti-age werking. Het geeft uw huid een flinke boost door de hoge concentraties van werkzame stoffen. De serum werkt snel in op de diepere huidlagen van de huid. Het reguleert de vochtbalans, kalmeert, verzacht en zorgt voor een vernieuwing van uw huidcellen waardoor rimpels en lijntjes verminderen. Geeft de huid een prachtig licht gouden gloed na het aanbrengen.

De serum bevat een extreem sterke cocktail van gouddeeltjes, cetaceum (walschot), allantoïne, collageen, retinol en andere plantenextracten.

 

IngrediëntenAqua, Simmondsia Chinensis Oil, Cetaceum, Cacao Butter, Vitis Vinifera Seed Extract, Achilea Millefolium, Hydrolized Elastine, Vanilla Planifolia Extract, Mastix, Collagen, Retinol, Alantoin, Gold Particles, Collagen, Beeswax

• Natuurlijke ingrediënten

Beschrijving

 PEG’s & SLS vrij       siliconen vrij           parfum vrij

 parabenen vrij           paraffine vrij           alcohol vrij

 

Wij verkopen uitsluitend producten die niet op dieren worden getest!

 

Gebruik: Breng de serum iedere ochtend en avond aan op een gereinigde gezicht en hals. Vermijd de tere huid rondom uw ogen. De serum 5-10 minuten laten intrekken waarna u de Goud complex dag- of nachtcrèmes kunt aanbrengen. Gebruik voor het beste resultaat alle producten uit de Goud complex serie.

Goud complex:

Goud complex verhoogt de elasticiteit van de huid, geeft een lichtere teint, stimuleert cellen die de huid verstevigen, verbetert de bloedcirculatie en voorkomt voortijdige veroudering, rimpels en looien. De ionen die aanwezig zijn in Goud stimuleren de cellen en bloedvaten, en helpen bij aanmaak van zuurstof in de huid voor vernieuwing van cellen. Dit leidt tot een verbeterde stofwisseling en helpt afvalproducten sneller af te voeren. De antioxiderende eigenschappen van Goud verbetert de bloedsomloop, en leidt tot een vermindering van acne en andere huidallergieën. Productie van melanine of zwart pigment in de huid is verantwoordelijk voor het looien van de huid, bij blootstelling aan zonlicht. De productie van melanine kan worden verminderd door het gebruik van Goud. Diverse bronnen geven aan dat Goud een antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschap heeft. Het gebruik van Goud kan de afbraak van collageen en elastine verminderen. De kleine deeltjes van Goud worden geabsorbeerd in de huid, en geeft een gezonde en frisse uitstraling.

Collageen en elastine:

De collagene en elastine vezels in uw huid spelen een grote rol voor het in stand houden van een soepele, sterke en zachte huid.
Naarmate u ouder begint te worden neemt de productie van deze verbindingen af en de bestaande vezels worden broos en raken eerder beschadigd. Het effect is dat er rimpels ontstaan en de huid dunner en slapper wordt.
Ook blootstelling aan de zon veroorzaakt beschadiging van deze vezels. Dit resulteert tot een hoge gehalte van vrije radicalen die de vezels versmelten met elkaar, waardoor de huid wordt beschadigd en pigmentatie/veroudering van de huid ontstaat.

Collageen:

Collageen is een lijmvormend eiwit dat ervoor zorgt dat onze huid sterk en elastisch blijft en de dode huidcellen vervangt. Het maakt voor meer dan 40% deel uit van het lichaamseiwit. Het is een essentiële onderdeel van het bindweefsel en de voornaamste bouwsteen van de huid.

Collageen voedt en ondersteunt de lichaamscellen door zuurstof, vocht en nutriënten toe te passeren door het collagene structuur.  Als er beschadiging ontstaat van collageen door vrije radicalen, verhindert dit de optimale voeding van cellen en de afvoer van afvalproducten. Dit geeft als resultaat dat uw huid dunner wordt, sneller veroudert en minder soepel blijft.

Retinol:

Retinol (vitamine A) is een zeer effectieve ingrediënt in anti-huidverouderingsproducten.

Retinol werd bij toeval ontdekt in de jaren ’80 door een dermatoloog. Door verschillende onderzoeken kwamen wetenschappers erachter dat retinol een verjongend effect had op de huid en tevens hielp bij bestrijding van acne. Er is sindsdien veel onderzoek gedaan naar de werking van retinol. Vitamine A-zuur is het enige ingrediënt waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het huidverjongend kan werken.

De voordelen zijn dat het de huid stimuleert om zich sneller te vernieuwen waardoor problemen zoals acne, pigmentvlekken en rimpels sterk kunnen verminderen/verdwijnen.

Allantoïne:

Allantoïne bevordert de regeneratie van de huid doordat het de celdeling stimuleert. Het zet uw huid aan tot ex-foliëren en zorgt voor het ontstaan van een nieuwe, gezonde en egale huidlaag. Het wordt snel geabsorbeerd in de binnenste lagen van de menselijke huid. Tot slot zorgt de allantoïne dat de celstof tussen de huidcellen wordt gehydrateerd, waardoor uw huid een betere conditie krijgt en bestand is tegen invloeden van buitenaf. De antibacteriële en genezende werking van Allantoïne helpt tegen littekens, striae, eczeem, psoriasis, acne en vervaagt pigmentvlekken.

 

Extra informatie

inhoud

25 ml

huidtype

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu zelf de eerste review. “100% natuurlijke Goud complex gezichtsserum 25ml”

Aanbevolen producten