Skip to main content

100% Natuurlijke Goud / Gold Masker – 100ml

10.95

De Hristina Gold face mask is gecreëerd uit een combinatie van uitzonderlijke eigenschappen van gouddeeltjes en kostbare natuurlijke oliën zoals Jojoba, Druivenpit, Avocado en Tarwekiem -olie. Met een speciaal mix van plantenextracten, vitamine E en zink zorgt deze masker voor een natuurlijke jeugd en schoonheid. Door de hydraterende en voedende eigenschappen die snel worden geabsorbeerd krijgt uw huid weer de optimale vochtbalans en glans terug. De actieve formule bevordert de huidregeneratie door de huid te liften en rimpels te egaliseren.

De hoogwaardige gouden collageen en actieve natuurlijke ingrediënten geven minder rimpels, huidverslapping en ouderdomsvlekken wanneer een gezichtsmasker zoals deze gebruikt wordt.

Zorg ervoor dat je een lekkere en frisse look krijgt door de vermoeide huid te herstellen.

 

 collageen “boost”     • heilzame plantenextracten    • anti-aging
 elastine “boost”        • vitaliserende gouddeeltjes    • heilzame oliën

 

IngrediëntenAqua, Kaolin, Zink Oxide, Jojoba Oil, Grape Seed Oil, Wheat Germ Oil, Collagen, Elastine, Avocado Oil, Quince Extract, Gold Particles, Vanilla Planifolia Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Beeswax

• Natuurlijke ingrediënten

Artikelnummer: MP1018 Categorieën: , ,

Beschrijving

• PEG’s & SLS vrij       siliconen vrij        • parfum vrij
• parabenen vrij          • paraffine vrij       • alcohol vrij

 

Wij verkopen uitsluitend producten die niet op dieren worden getest!

 

Gebruik: Gebruik het gezichtsmasker twee tot drie keer per week en draag het masker ongeveer 15-20 minuten. Aanbrengen op een droog en schoon gezicht en nek.  Gebruik voor het beste resultaat alle producten uit de Goud complex serie.

 

Revitaliserende effect Goud gezichtsmasker

De volgende effecten worden genoemd:

  • Verbetering van de bloedcirculatie
  • Bevordering van de doorbloeding
  • Verbetering van de huidelasticiteit
  • Revitaliserende en verjongende effecten
  • Bevordering van de lymfedrainage (afvoer)
  • Vergemakkelijkt de verwijdering van toxinen (gifstoffen en afvalstoffen)
  • Keren van oxidatie schade, vermindering nadelige oxidatie-effecten op collageenweefsels

Goud complex

Goud complex verhoogt de elasticiteit van de huid, geeft een lichtere teint, stimuleert cellen die de huid verstevigen, verbetert de bloedcirculatie en voorkomt voortijdige veroudering, rimpels en looien. De ionen die aanwezig zijn in Goud stimuleren de cellen en bloedvaten, en helpen bij aanmaak van zuurstof in de huid voor vernieuwing van cellen. Dit leidt tot een verbeterde stofwisseling en helpt afvalproducten sneller af te voeren. De antioxiderende eigenschappen van Goud verbetert de bloedsomloop, en leidt tot een vermindering van acne en andere huidallergieën. Productie van melanine of zwart pigment in de huid is verantwoordelijk voor het looien van de huid, bij blootstelling aan zonlicht. De productie van melanine kan worden verminderd door het gebruik van Goud. Diverse bronnen geven aan dat Goud een antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschap heeft. Het gebruik van Goud kan de afbraak van collageen en elastine verminderen. De kleine deeltjes van Goud worden geabsorbeerd in de huid, en geeft een gezonde en frisse uitstraling.

Collageen en elastine:

De collagene en elastine vezels in uw huid spelen een grote rol voor het in stand houden van een soepele, sterke en zachte huid.
Naarmate u ouder begint te worden neemt de productie van deze verbindingen af en de bestaande vezels worden broos en raken eerder beschadigd. Het effect is dat er rimpels ontstaan en de huid dunner en slapper wordt.
Ook blootstelling aan de zon veroorzaakt beschadiging van deze vezels. Dit resulteert tot een hoge gehalte van vrije radicalen die de vezels versmelten met elkaar, waardoor de huid wordt beschadigd en pigmentatie/veroudering van de huid ontstaat.

Wat is Collageen?

Collageen is een lijmvormend eiwit dat ervoor zorgt dat onze huid sterk en elastisch blijft en de dode huidcellen vervangt. Het maakt voor meer dan 40% deel uit van het lichaamseiwit. Het is een essentiële onderdeel van het bindweefsel en de voornaamste bouwsteen van de huid.

Collageen voedt en ondersteunt de lichaamscellen door zuurstof, vocht en nutriënten toe te passeren door het collagene structuur.  Als er beschadiging ontstaat van collageen door vrije radicalen, verhindert dit de optimale voeding van cellen en de afvoer van afvalproducten. Dit geeft als resultaat dat uw huid dunner wordt, sneller veroudert en minder soepel blijft.

 

 

Extra informatie

inhoud

100 ml

huidtype

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu zelf de eerste review. “100% Natuurlijke Goud / Gold Masker – 100ml”

Aanbevolen producten