Skip to main content

100% Natuurlijke liftend Caviar / Kaviaar Gezichtsmasker – 100 ml

10.95

De Hristina kaviaar natuurlijke gezichtsmasker is speciaal ontwikkeld voor hoogwaardige voedende formule helpt de huidstructuur te verbeteren en te verstevigen. Kaviaar is rijk aan vitaminen, mineralen en proteïnen. Dit gezichtsmasker elimineert tekenen van vermoeidheid en herstelt de structuur en geeft zijn elasticiteit terug aan uw huid. De actieve componenten allantoïne, kaolien en vitamine E & A versterkt het immuunsysteem en stimuleert de microcirculatie, voor een betere doorbloeding.  Door toevoeging van Jojoba, Druivenpit en Tarwekiem –olie hydrateert en verzorgt, de uiteindelijke resultaat is een perfecte huid met een stralende teint. De Zinkoxide en Kaolien zal uw poriën verkleinen en geeft een antibacteriële effect.

De hoogwaardige kaviaar en actieve natuurlijke ingrediënten geven minder rimpels, huidverslapping en ouderdomsvlekken wanneer een gezichtsmasker zoals deze gebruikt wordt.

 

collageen “boost”   heilzame plantenextracten antibacterieel

 elastine “boost”     kaviaar extract                    heilzame oliën

 

IngrediëntenAqua, Kaolin,  Zink Oxide,  Jojoba Oil, Grape Seed Oil, Wheat Germ Oil,  Collagen, Elastine, Alantoin,  Retinol, Avocado Oil, Quince Extract, Snail Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Parsley Extract, Neem Oil, Caviar Extract, Beeswax

• Natuurlijke ingrediënten

Artikelnummer: MP1050 Categorieën: , , ,

Beschrijving

 PEG’s & SLS vrij       siliconen vrij         parfum vrij
 parabenen vrij           paraffine vrij        alcohol vrij

 

 Wij verkopen uitsluitend producten die niet op dieren worden getest!

 

Gebruik: Gebruik het gezichtsmasker twee tot drie keer per week en draag het masker ongeveer 15-20 minuten. Aanbrengen op een droog en schoon gezicht en nek.  Gebruik voor het beste resultaat alle producten uit de kaviaar serie.

 

Kaviaar:

Kaviaar heeft een hoge concentratie aan werkende stoffen zoals: proteïnen, peptiden, aminozuren en vetzuren die zorgt voor een hoogwaardige regeneratieve werking en herstel van de huid. Stimuleert de aanmaak van natuurlijke lichaams-collageen en versterkt de celmembranen.

Collageen en elastine:

De collagene en elastine vezels in uw huid spelen een grote rol voor het in stand houden van een soepele, sterke en zachte huid.
Naarmate u ouder begint te worden neemt de productie van deze verbindingen af en de bestaande vezels worden broos en raken eerder beschadigd. Het effect is dat er rimpels ontstaan en de huid dunner en slapper wordt.
Ook blootstelling aan de zon veroorzaakt beschadiging van deze vezels. Dit resulteert tot een hoge gehalte van vrije radicalen die de vezels versmelten met elkaar, waardoor de huid wordt beschadigd en pigmentatie/veroudering van de huid ontstaat.

Collageen:

Collageen is een lijmvormend eiwit dat ervoor zorgt dat onze huid sterk en elastisch blijft en de dode huidcellen vervangt. Het maakt voor meer dan 40% deel uit van het lichaamseiwit. Het is een essentiële onderdeel van het bindweefsel en de voornaamste bouwsteen van de huid.

Collageen voedt en ondersteunt de lichaamscellen door zuurstof, vocht en nutriënten toe te passeren door het collagene structuur.  Als er beschadiging ontstaat van collageen door vrije radicalen, verhindert dit de optimale voeding van cellen en de afvoer van afvalproducten. Dit geeft als resultaat dat uw huid dunner wordt, sneller veroudert en minder soepel blijft.

 

Retinol:

Retinol (vitamine A) is een zeer effectieve ingrediënt in anti-huidverouderingsproducten.

Retinol werd bij toeval ontdekt in de jaren ’80 door een dermatoloog. Door verschillende onderzoeken kwamen wetenschappers erachter dat retinol een verjongend effect had op de huid en tevens hielp bij het bestrijden van acne. Er is sindsdien veel onderzoek gedaan naar de werking van retinol. Vitamine A-zuur is het enige ingrediënt waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het huidverjongend kan werken.

De voordelen zijn dat het de huid stimuleert om zich sneller te vernieuwen waardoor problemen zoals acne, pigmentvlekken en rimpels sterk kunnen verminderen/verdwijnen.

Allantoïne:

bevordert de regeneratie van de huid doordat het de celdeling stimuleert. Het zet uw huid aan tot exfoliëren en zorgt voor het ontstaan van een nieuwe, gezonde en egale huidlaag. Het wordt snel geabsorbeerd in de binnenste lagen van de menselijke huid. Tot slot zorgt de allantoïne dat de celstof tussen de huidcellen wordt gehydrateerd, waardoor uw huid een betere conditie krijgt en bestand is tegen invloeden van buitenaf. De antibacteriële en genezende werking van Allantoïne helpt tegen littekens, striae, eczeem, psoriasis, acne en vervaagt pigmentvlekken.

 

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu zelf de eerste review. “100% Natuurlijke liftend Caviar / Kaviaar Gezichtsmasker – 100 ml”

Aanbevolen producten