Skip to main content

100% natuurlijke Braziliaanse kruiden shampoo 400ml

9.95

100% natuurlijke Braziliaanse kruiden shampoo. De uitzonderlijk rijke formule van 5 organische oliën, 2 planten-extracten en eiwit proteïne geeft uw haar de benodigde zorg en ontspanning. Saponaria Officinalis en Urtica Dioica (brandnetel) extracten verbeteren de stofwisseling en de zuurstofvoorziening van de haarwortel, en bouwen vanaf de kern van de haarzak weer een gezond en stevig haarkern op. De sinaasappel olie bevat vitamine C die beschadigingen en gespleten haarpuntjes herstellen. Botanische Lemon Grass olie geeft een vitaliserend, fris gevoel en voorkomt irritaties aan hoofdhuid.

Als schuimmiddel wordt er natuurlijke zeepkruid gebruikt in onze shampoos. In de Middeleeuwen was zeepkruid een zeer gerespecteerd kruid door zijn geneeskrachtige kenmerken. Zeepkruid heeft helende eigenschappen op huidziekten zoals eczeem en acne. Daarnaast elimineert het ook schadelijke toxines.

 

tegen irritaties     2 planten extracten   • eiwit proteïne

steviger haar        5 organische oliën     • vitamine C

 

Ingrediënten: Aqua, Jojoba Oil, Avocado Oil, Argan Oil, Saponaria Officinalis Extract, Urtica Dioica Extract, Orange Essential Oil, Lemon Grass Essential Oil, Rice Protein

• Natuurlijke ingrediënten

Artikelnummer: MP1053 Categorieën: ,

Beschrijving

 PEG’s & SLS vrij       siliconen vrij          • parfum vrij

 parabenen vrij          • paraffine vrij          • alcohol vrij

 

• Wij verkopen uitsluitend producten die niet op dieren worden gebruikt

 

Gebruik: Masseer de gewenste hoeveelheid shampoo in uw haar en spoel daarna de shampoo goed uit. Voor alle haartypes en dagelijks gebruik.

 

Extra informatie

inhoud

400 ml

huidtype

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu zelf de eerste review. “100% natuurlijke Braziliaanse kruiden shampoo 400ml”

Aanbevolen producten