Skip to main content

Antibacteriële En Desinfecterende Handgel | Adriatic Nights 90 ml

6.49

Dankzij de combinatie van ethylalcohol (60%) en chloorhexidinegluconaat (2%) geeft deze handgel een effectievere, tot wel 6 uur durende, antibacteriële bescherming. Diverse onderzoeken tonen aan dat de combinatie van alcohol en chloorhexidine de duur en effectiviteit tegen bacteriën aanzienlijk verbeterd dan de handgels die enkel alcohol bevatten. Deze combinatie wordt vaak in de medische wereld gebruikt en heeft als voordeel dat het minder irriterend is voor de huid. De handgel heeft dankzij toevoeging van aloe vera, jojoba en thee trea olie een verzorgende en hydraterende werking op de huid, en laat een fris aangename geur achter.

Chloorhexidine is door de World Health Organization beoordeeld als een zeer veilig middel. Het kan ook veilig worden gebruikt tijdens de zwangerschap.

 

Ingrediënten: Alcohol (Ethanol), Aqua, Pectin, Pyrus Cydonia (quince) extract, Aloe barbadensis extract, Simmondsia Chinensis (jojoba) Oil, Calendula Officinalis extract, Hydrogenated Castor Oil, Melaleuca alternifolia oil, Chlorhexidine gluconate, Benzyl alcohol, Fragrance (natural)

• Natuurlijke ingrediënten

• Veilige synthetische stoffen

Artikelnummer: MP1105 Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

 PEG’s & SLS vrij       siliconen vrij           parfum vrij

 parabenen vrij           paraffine vrij

 

Onze handgel is GMP en ISO9001 gecertificeerd en geproduceerd in Europa.

100% Dierproefvrij

Gebruik: Wrijf de gel goed in op de handen, polsen, rond de nagels en de tussenruimtes totdat het product volledig droog is. Kan gedurende de dag zo vaak als nodig is worden gebruikt.

 

Gevarenaanduiding:

Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. – Niet roken. In goed gesloten verpakking bewaren. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

 

 

 

 

Extra informatie

huidtype

inhoud

90 ml

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu zelf de eerste review. “Antibacteriële En Desinfecterende Handgel | Adriatic Nights 90 ml”