Skip to main content

100% Natuurlijke verzorgende bio Coconut body butter 250ml

11.95

De 100% puur organische Coconut body butter is van hoge kwaliteit, voor lichaam en haar. Dit product bevat 100% kokos butter, in tegenstelling tot andere producten die claimen uit zuiver kokos butter te bestaan, maar in werkelijkheid maar 1-5 % zuivere kokos butter bevatten.

Kokos butter heeft een verzachtende, beschermende en snel hydraterende werking. Kokos butter geeft uw huid en haar de benodigde voeding. Is ideaal te gebruiken tegen droge huid, kloven en huidirritaties. Kokos body butter is een veelzijdig hypoallergeen product en heeft enorm veel voordelen voor je lichaam.

Kokos butter is bacterie en schimmel dodend, en bevat laurinezuur voor de optimale zorg voor uw huid. De laurine- en caprinezuur zorgen voor een extra beschermende laag op uw huid, tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Kokos butter helpt ook je haren verzorgen, dringt diep door in je haarkern en gaat verlies van proteïne tegen. Dit zorgt voor een dikker, sterker, glanzende haarbos.

 

 beschermende werking   bevat Laurinezuur      hydrateert
 tegen droge huid             haar & lichaam           hypoallergeen

 

Ingrediënten: 100% puur organische Coconut Butter.

• Natuurlijke ingrediënten

Uitverkocht

Beschrijving

 PEG’s & SLS vrij       siliconen vrij          parfum vrij

• parabenen vrij          • paraffine vrij         • alcohol vrij

 

Wij verkopen uitsluitend producten die niet op dieren worden getest!

 

gebruik: Breng de Coconut body butter aan op een schone, droge huid over het gehele lichaam. Eventueel ook als haarmasker te gebruiken. Maak je haar licht vochtig en smeer de gewenste hoeveelheid Coconut butter met je vingers door je haar, tot dat je haar glad en glanzend is van de butter.

Wikkel eventueel een handdoek om je haar, zo wordt de kokos butter extra goed opgenomen. Laat het een uur intrekken en spoel daarna de kokos butter goed uit je haar.

 

 

Extra informatie

inhoud

250 ml

huidtype

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu zelf de eerste review. “100% Natuurlijke verzorgende bio Coconut body butter 250ml”

Aanbevolen producten