Skip to main content

Cacaoboter 250 ml, puur organisch voor huid, haar en lippen •100% natuurlijk & gecertificeerd•

12.95

Cacaoboter puur organisch en 100% natuurlijke kwaliteit, verkregen door het koud persen van cacaobonen. Cacao wordt al meer dan 3000 jaar gebruikt in de oude traditionele geneeskunde, recente onderzoek wijst uit dat cacaoboter een bijzonder gunstig invloed heeft op huid, haar en lippen. Cacaoboter bevat hoge concentraties aan antioxidanten, heeft een anti-aging werking en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. De butter is een bron van essentiële vetzuren, mineralen, vitamines en is zeer geschikt om littekens, striae en vlekken te bestrijden door zijn helende eigenschappen.

De natuurlijke plantaardige stoffen: flavanolenfytochemicaliën, die rijkelijk in cacaoboter aanwezig zijn, zorgt voor een goede doorbloeding van de huid. Heeft een natuurlijke Uv-bescherming tegen de zon en vormt de aanwezige cacao vet een beschermende barrière bij het insmeren van uw huid. De beschermende barrière houd beter vocht vast en heeft ontstekingsremmende eigenschappen die zeer bevorderlijk is om huiduitslag, irritaties, eczeem en dermatitis te genezen. Cacaoboter trekt snel in, bevat vele gezonde vetzuren en heeft uitstekende voedende en hydraterende vermogen op de huid. Geeft meer elasticiteit, verzacht de huid en draagt bij aan het behouden van een gezonde huid.
Kortom een ideale butter met kostbare bestanddelen zoals: omega 6,9 en Vitamine E&K voor het verzorgen, versterken en hydrateren van Huid en haar.

 

 beschermende werking   ontstekingsremmend      hydrateert
 tegen droge huid              haar & lichaam               verzorgt

 

Ingredienten: 100% puur  organische Cacaoboter.

• Natuurlijke ingrediënten

Beschrijving

• PEG’s & SLS vrij       siliconen vrij         • parfum vrij

 parabenen vrij          • paraffine vrij         • alcohol vrij

 

Wij verkopen uitsluitend producten die niet op dieren worden getest!

 

Gebruik: Schraap de butter met een spatel uit het potje en verwarm het product tussen uw handpalmen. Breng de butter aan op een schone, droge huid over het gehele lichaam. U kunt de butter ook als haarmasker gebruiken.

 

Extra informatie

inhoud

250 ml

huidtype

Reviews

Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu zelf de eerste review. “Cacaoboter 250 ml, puur organisch voor huid, haar en lippen •100% natuurlijk & gecertificeerd•”

Aanbevolen producten