Skip to main content

 

Over Madampure

Madampure is een natuurlijke en biologische schoonheidswinkel die als doel heeft zijn klanten zo goed mogelijk naar 100% tevredenheid te bedienen door alternatief te bieden tegen chemisch-beladen schoonheidsproducten. Ons doel is om de beste natuurlijke en biologische schoonheidsproducten voor iedereen betaalbaar en bereikbaar te stellen zonder daar concessies aan te doen.

Wij proberen zo transparant mogelijke en op een duidelijke manier onze producten te beschrijven op het gebied van de ingrediënten , labels , certificaten en verdere beschrijvingen.

Onze standaarden zijn om topkwaliteit duurzaam geproduceerd producten die uiteraard niet op dieren zijn getest direct van fabrikant naar eindgebruiker te leveren zonder tussenpersoon. Niemand zou een compromis moeten maken om zijn gezondheid in gevaar te brengen voor schoonheid. Samen met onze klanten en makers, nemen we een tribune tegen giftige stoffen in producten voor persoonlijke verzorging, we weigert genoegen te nemen met iets anders dan de veiligste, meest effectieve producten.
Onze begrippen voor producten die wij aanbieden zijn  “betaalbaar, kwaliteit, duurzaamheid, en werkzaamheid” .

Madampure is van mening dat het gebruik van natuurlijke, milieuvriendelijke producten de veiligste en meest effectieve manier is om  je goed te voelen en er goed uit te zien. Steeds meer onafhankelijke studies linken chemicaliën in de traditionele cosmetica, huidverzorging, en andere persoonlijke verzorging producten met gezondheidsproblemen zoals allergieën, hormonale storingen, kanker, en vele anderen aandoeningen. Onder grote druk lobbyen traditionele cosmetica bedrijven tegen verbod van diverse gevaarlijke stoffen in cosmetica, de Europese Unie zwichten onder deze druk om een verbod in te stellen. Ook worden er diverse gefinancierde onderzoeken door deze cosmetica bedrijven gesponsord om de chemische producten die zij gebruiken in hun producten als “veilig” voor te doen. Dit maakt het erg moeilijk voor consumenten om te weten welke producten potentieel schadelijk zijn en welke niet.Onze missie is om onze klanten te voorzien van het gemak, de kwaliteit en de gemoedsrust bij het selecteren van schoonheid, persoonlijke verzorging. We doen dit door het uitvoeren van de hoogste kwaliteit natuurlijke producten die alleen de zuiverste, niet-giftige bestanddelen bevatten.

Madampure haalt het giswerk uit handen van consument om te zorgen dat de producten geen van de volgende bevatten:

Aluminium, dierproeven, Formaldehyde, Glycolen, parabenen, petrochemie, Phenoxyethanol, ftalaten, siliconen, Sodium Laurel / laureth sulfate, synthetische geuren, Triclosan etc… en tal van andere slechte dingen!

Madampure dient om de boodschap van gezondheid, welzijn en maatschappelijke verantwoordelijkheid door te geven aan anderen om op naar een meer duurzame, schone en dus mooier, toekomst te creëren!

Hieronder hebben we ter informatie 2 video’s over niet natuurlijke cosmetica: